Set dulap si lavoar Inverto 100 Calacatta Cersanit

Referinta: S930-018 CALACATTA

4.620,00 lei
cu TVA

SET DE LUX FORMAT DIN DULAP SUSPENDAT PLACAT FRONTAL CU CERAMICA CALACATTA SI LAVOAR 100 CM TEHNOLOGIE ROCKLITE. PRODUS DIN VARFUL DE GAMA CERSANIT. 

Cantitate

 

Politica confidentialitate

 

Politica Livrare

 

Politica Retur

Dulapul pentru lavoar INVERTO este mobilierul de baie care imbina modernitatea si simplitatea formei. Datorita utilizarii placii ceramice din fata, mobilierul din noua colectie va conferi eleganta oricarei bai.

Colecţia de mobilier şi ceramică pentru baie INVERTO se bazează pe cele mai noi soluţii de design şi tehnologie. Liniile simple şi designul minimalist care definesc colecţia, se încadrează perfect în tendinţele moderne actuale. Ideile non-conformiste, materialele inovatoare şi soluţiile tehnologice avansate stau la baza colecţiei INVERTO.

Conceptul inovator de articole sanitare și mobilier de baie INVERTO completează portofoliul de produse Cersanit în segmentul premium. Colectia de mobilier și ceramică pentru baie  INVERTO, combină materiale elegante cu forme simple și tehnologii inovatoare pentru a oferi armonie camerei de baie. INVERTO transpune în limbajul de design al interioarelor minimaliste și inteligente, care sunt realiste și practice.

Date tehnice dulap:

Adâncime: 44,5 cm
Culoare: Calacatta
Forma de ansamblare: Montat
Funcționalitatea dulapului:Sertar
Garanție: 2
Greutate brută: 45.4 kg
Greutate netă: 38.4 kg
Înălțime: 40 cm
Lățime: 99,5 cm
Materialul corpului: Pal laminat, lacuit
Materialul pieselor frontale: Pal laminat, lacuit, placa ceramica
Mecanism ajustabil de suspendare: Da
Set de lumini: Nu
Tipul cabinei: Suspendat
S930-018 CALACATTA
4 Produse

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie:

Comentarii (0)